Spelers posters deel II.....


Op deze pagina ziet u foto's van spelers uit de 60-70 en 80 er jaren. Herkent u ze nog, de idolen van vroeger. De foto's komen allemaal uit de bekende voetbalbladen zoals de 1-0, GOAL, VI, KICK en nog vele andere bladen welke ik in mijn bezit heb. Maak uw eigen verhaal bij het zien van de posters. Of het nu gaat om Johan Cruijff of over Paul van Egmond van Telstar het blijven uw herrinneringen. Ik probeer met regelmaat posters bij te plaatsen. 

Het mailadres is: mijnvoetbalnostalgie@kpnmail.nl 

                                     klik op de posters voor een vergroting.... 

                                        Artikelen zijn mooiste te bekijken via een Tablet of I-pad.....


SPORT EXPRESS bracht eind zestiger jaren een aantal posters uit van spelers uit de eredivisie. Deze heb ik voor een vriendenprijsje op de kop kunnen tikken vandaar dat ik ze nu met u wil delen.....